23 Mayıs 2016 Pazartesi

Kilit Taş Ustasi

Kilitli parke işlerinde birinci sınıf işçiliği olan ekibimiz Ankara ve çevresinde sayısız referanslara ulaşmış durum dadır. Kilitli parke  oldukça ince işçilik ister ufak tefek bir hata bile büyük sorunla çıkara bilir. Meyil düzgün alınmalıdır ki. Su gideri istediğimiz bölgeye ulaşsın taş üzerinde su birikintileri olmaması gerekir. Kilitli pare uygulanacak alanın zemininde beton olması dayanıklılık süresini daha fazla uzatır. Eğer parke taşı ustanız profesyonel olarak yapıyorsa kilitli parke taşı uygulandığı alanda 15 yıl kadar kalıcı ola bilir. Uygulama kalitesi kadar kilitli parke taşının da kalitesi oldukça önemlidir. TSE belgeli olmasına dikkat edilmelidir. 6 cm 8 cm ve 10 cm kalınlığında 3 farklı ebatlarda üretilen parke taşlarının değişik renklerini de bulmak mümkündür. Sizlerde Ankara ve çevresinde kilitli parke almak ve uygulama yaptırmak için bizi aramanız yeterli 

Kilitli parke taşı Yürüme yolu gibi birçok alanda kullanıma uygun olan kilitli parke taşları ekonomik fiyatlarına rağmen son derece kaliteli bir özelliğe sahiptirler. Çevre düzenleme konusunda yaratıcılığa bağlı olan yer kaplama modelleri sayısız şekilde motif elde etmeyi sağlamaktadır. Kişilerin daha salam ve şık olması açsından memnuniyetini kazanan kilitli parke kilitli özellikleri ile daha sağlam dayanıklı ve daha kullanışlı bir halde kullanma imkânı sunmaktadır. Aynı zamanda taşların yapısı bozulmadan yerinden sökmek ve başka bir yere uygulamak son derece kolaydır. Her hangi bir alt yapı sorununda aynı taşı sökerek tekrar uygulaya bilirsiniz.
Çevre düzenleme peyzaj işlerinde sürekli yenilik isteyen mülk sahipleri için oldukça önemlidir. Otopark, yürüme yolları zeminleri için kullanılan kilitli parke, park yaparken ve diğer ihtiyaçların daha rahat yapılmasını sağlamaktadır. Bu konuda tereddüt etmeden tercih edilecek bir seçenek olarak parke taşları herkesi tarafından çevre düzenleme alanında kullanılmalıdır. Oldukça faydalı ve kaliteli olan kilitli parke oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu konuda görsellik ve sağlamlık konusunda pek çok döşeme seçeneği ve renk modelleri vardır. Ankara da kilitli parke almak ve uygulatmak için bizi aramanız yeterli.

Kilit taşı çeşitleri Ve fiyatları Ankara Kilit Taşı apartman bahçe düzenlemeleri yada diğer çevre düzenleme çalışmalarının kuşkusuz en çok tercih edilen ürünüdür. Kilitli parke özelikle de en çok tercih edilen modellerin başında eski klasik kilitli parke taşı dır. Son yıllarda dış mekan yer döşemeleri için bir çok farklı modeller üretilmeye başlanmıştır. Sizlerde bu kilitli parkeler ile bahçe düzenlemelerinizi daha dekor ve sağlam bir hale getire bilirsiniz.
Bu resimde gördüğünüz aşık taşı yukarı da da belirtiğimiz gibi en eski ve günümüz de de en çok tercih edilen modeldir. Diğer taşlardan farklı köşe yapısı sayesinde bir birine tamamen kilitlenme özelliği özelli vardır. Araç trafiğine yoğun bir şekilde maruz kalan bölgeler için bire birdir. Otopark alanlarında sıklıkla tercih edilme sebebi ise kilitli yapısı sayesinde kolay bir şekilde dağılmaz ve sağlam bir alt yapı sayesinde çökmez   6 cm 8 cm ve 10 cm kalınlıklarından üretilen kilitli parkenin farklı renk alternatifleri  vardır.
Elips kilitli parke taşı  fiyatları en şık modellerden birisi olan elips kilitli parke yürüme yolu kamelya zemin döşemeleri gibi alanlarda uygulaya bilirsiniz. Otopark alanlarında sağlıklı ol masada diğer bölgelerde uygulandığı alanlara modern bir görünüm sunacaktır. dalgalı ve geniş yapısı olan elips parke taşları 6 cm ve 8 cm olarak üretilir. Kırmızı gri, sarı, pembe ve beyaz renklerde üretilmektedir.
S taşı aşık modelinden sonra en çok tercih edilen Ankara Kilit Taşı modellerinden birisi olan S taş köşe yapıları sayesinde kilitlenme özellikleri çok fazladır. Yoğun trafiğe maruz kalan bölgeler de uygulanması bir sorun teşkil etmez benzinlik önü park, bahçe, otopark alanlarında güvenle tercih edebilirsiniz. S taş sadece 8 cm kalınlığında üretilir. Sarı, Kırmızı, Pembe ve beyaz ve gri renklerde üretilir.

Baklava taş en dinamik ve estetik kilitli parke modelidir. Bir diğer ismi ise Üç boyutlu kilitli parke dir. Yürüme yolu kapı önü park, bahçe gibi alanlarda uygulana bilir. Beyaz kırmızı, giri, sarı gibi renklerin buluşmasından oluşturulacak desenler uygulandığı alanlara şahene bir görünüm sunacaktır. Baklava taş sadece 8 cm kalınlığın da üretilmektedir.
Sekizgen kilitli parke 8 cm kalınlığında üretilen bu kilitli parke çeşiti 24x24 cm dir. Kırmızı gri, sarıi ve beyaz renklerde üretilirler genel de yürüme yolu dükkan önü gibi bölümlerde uygulanır. Otopark alanlarında pek tercih edilmemektedir.  Sevgili ziyaretçilerimiz İstanbul da kilit taşı çeşitlerinden almak ve uygulatmak için bizi aramanız yeterli.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.