29 Mayıs 2016 Pazar

KİLİTLİ TAŞ FİYATLARI ve KİLİT TAŞ USTALARI

Bahçelerde, sokaklarda, meydanlarda, otoparklarda, çocuk parklarında sıklıkla kullanılan kilitli taşlara ülkemizde çok fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kullanım alanının çok geniş ve kapsamlı oluşu üretimdeki ihtiyacı fazlalaştırırken, üreten firmalar arasındaki rekabeti de arttırmaktadır. Çevreyi düzenleme ihtiyacı olan müşterilerimizde artan firmalar yüzünden tercih konusunda zorlanmaktadır. Bu konuda tercih sebebini en çok kalite ve fiyat belirlemektedir. Kilitli Taş Fiyatları kullanım alanının büyüklüğüne ve kilitli taşın modeline göre değişmektedir. Kilitli taşlar hem renk olarak hem de desen olarak çok çeşitlidir. Bu çeşitlilik de fiyatlarda değişiklik meydana getirmektedir.
Kilitli taşın birden fazla türü mevcuttur. Bunlardan en bilindiği desensiz, düz, ortası ince, uçları geniş olanlardır. Bu tür kilitli taşların maliyeti daha uygun olduğundan fazla tercih edilir. Kilitli Taş Fiyatları kilitli taşın türü değiştikçe ve alan genişledikçe biraz daha artmaktadır. Elips şeklinde kilitli taşlar olduğu gibi, kesik L şeklinde olan kilitli taşlarda mevcuttur. Her türlü kilitli taş için renk tercihi yapılabilmektedir. Firmamız müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Söz konusu kilitli taş olduğunda müşteri sadece kilitli taşı sipariş eden değildir. Çünkü sokaklar, meydanlar, parklar, otoparklar neredeyse tüm vatandaşlarımız tarafından kullanılmaktadır. Hal böyle olunca söz konusu hizmet sadece müşteriye değil, halka da verilmektedir. Firmamız bunun bilince olup, ona göre kaliteli, uzun ömürlü, dayanıklı ürünleri uygun fiyatlarla üretmektedir.  

Kilit taşları çok zengin renklere ve desenlere sahip olan taş türüdür. Kilit taş doğal bir taş değildir çünkü üretimi fabrikalar tarafından yapılmaktadır. Müşterinin istediği renk ve desende kilit taş üretilebilmektedir. Kilit taş kullanım alanı çok geniş olan bir taş türüdür. Hal böyle olunca üretimin çok seri şekilde ve uzmanlar tarafından yapılması gerekir. Kilit Taş Ustasıfirmamızda ender bulunan ustalar arasından seçilmiş, deneyimli ve konusunda uzman kişilerden oluşmuştur. Kilit taşlar zeminleri kaplamak için öyle farklı tasarımlar sunar ki başka hiçbir malzemeyle bu denli büyük bir işi başaramazsınız. Tasarım olanaklarının çok fazla olması nedeniyle kilit taşlar iç mekânlardan daha çok dış mekânlarda tercih edilmektedir. Dış mekânlarmekânın vitrini olacağından estetik açıdan görüntüsü çok önemlidir. Bu estetik görüntüyü sağlamak için en iyi ustalar tarafından yapılmaktadır.

Kilit taşlar 3 çeşit üretilmektedir. Çeşitleri ebatlar ile belirlenir. Kilit taş ustaları en uygun ebatlar olan 6 cm, 8 cm ve 10 cm olmak üzere 3 çeşit kilit taşla uğraşmaktadırlar. Firmamızda çalışan Kilit Taş Ustası ebatlara, kili taşların birbirine bağlantı noktalarına, sağlamlığına çok dikkat ederler. Genellikle dış mekânlarda kullanılan bir malzeme olduğu için kilit taşlar her türlü kötü şartla karşılaşabilirler. Bu kötü şartlar zaman zaman hava şartları olurken, zaman zaman da beşeri sorunlardan kaynaklı olabilir. Kilit Taş Ustalarımızın yaptığı kilit taşlar, dayanıklılık üzere maksimum seviyede kendilerini muhafaza eder. http://bahceduzenlemepeyzaj.blogspot.com.tr/2016/04/ankara-kilitli-tas-ve-kilit-tas.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.